Blogomról

E blog célja nagyon egyszerű: szeretném a magyar emberekhez közelebb hozni a világ egyik legnagyobb sporteseményét, melyet 2023-ban hazánkban, Budapesten rendeznek meg. Szeretném közelebb hozni a hétköznapi emberekhez, a magyar emberekhez, különös tekintettel szűkebb hazám a Dél-Dunántúl, Tolna megye, Szekszárd 0-99 éves korú lakóihoz. Azokhoz is, akik eddig nem nagyon érdeklődtek az atlétika iránt, felkelteni az érdeklődésüket. Megpróbálom összekötni őket a sportok királynőjével, hiszen ez számomra, atléta-edző, szakosztályvezető, testnevelő, régiós koordinátor számára is nagy jelentőségű esemény, egy komoly lehetőség. Szeretném közelebb hozni az atlétákhoz is, mert biztos vagyok benne, hogy tudok olyat írni, közölni, megosztani, ami őket is érdekli.

Nagyon fontos számomra, hogy egy olyan ember szemével látassam az emberekkel az atlétikát, aki kisgyermekkora óta él-hal ezért a sportágért. Ezért nem sokáig haboztam, amikor e blog létrehozása mellett döntöttem.

Bízom benne, hogy első sorban magyar emberek fognak a lelátón ülni, mert csak akkor lehet hatással sportágunkra ez a világbajnokság, ha minél többen részesei vagyunk valamilyen formában: a nagy többség nézőként a helyszínen. Ezzel a bloggal igyekszem hozzájárulni, az emberek érdeklődését felkelteni, hogy ez meg is valósuljon.

Célom, hogy nagyon egyszerűnek, szinte banálisnak tűnő információkat is közöljek, ami pl. egy jegy megvásárlásához, időrendben tájékozódáshoz stb. vagy csak az utazáshoz kellenek.

Jó szórakozást kívánok!

Scherer Tamás

huszhuszonharom.hu Copyright © 2023 Minden Jog fenntartva
IMPRESSZUM | ADATVÉDELMI TÁJÉKOZTATÓ